Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Душею і серцем я - Поет»

Завідуюча філією Валентина Володимирівна Москвіна представляє читачам Володимира Олександровича Родіонова Виступ В. А. Родіонова перед читачами бібліотеки

 15 лютого 2014 р. в читальному залі бібліотеки - філії № 22 відбувся творчий вечір харківського поета, прозаїка, публіциста і перекладача - Володимира Олександровича Родіонова, на якому шанувальникам поезії були представлені нові книги автора. Вечір присвячений 75 - річчю поета.

Ім'я відомого поета і прозаїка В. Родіонова добре відомо любителям поезії. Він автор понад 40 збірок поезії та прози, член Спілки письменників України та Росії, лауреат літературних і міжнародних премій, почесний громадянин міста Чугуєва та Чугуївського району. Володимир Олександрович розповів читачам про свій життєвий шлях, прочитав вірші, презентував свої нові книги, які передав в дар бібліотеці.

Навряд чи є кращий і вірний спосіб познайомитися з поетом і пізнати його ближче, ніж прочитати його вірші. Адже в них оголюється глибинна суть автора, його душа. І справжній поет не зможе покривити душею ні в єдиному рядку, - він відкритий перед Вами, і все його життя, як на долоні.

Евеліна Вовчок читає свої переклади віршів Володимира Родіонова на українську мову Читачі отримують в дар від автора книги з автографом

Доброта і краса, ніжність і любов - центральні та незмінні теми творчості В. Родіонова. Адже це саме те, що завжди окрилює і додає сили. Щирість і прямота, непідкупність і чесність - характерні риси як самого поета, так і його творчості.
Скільки б не було написано Володимиром Родіоновим книг - у віршах чи  в прозі, але кожне наступне дітище Автора - це знову одкровення, знову повільна довірлива розмова з Читачем на межі відвертості, на щемливій ноті щирості і що вже стала майже бібліографічною рідкістю небайдужості.
Читаючи вірші Поета, наповнюєшся теплом і світлом, немов це його Душа стикається з твоєю ... Неможливо залишитися байдужим до його творчості - так розумно, тонко і ніжно говорить він про прості земні почуття і незвичайну любов. Яскраво, образно, часом афористично Поет доносить до читача свою доброту, любов до людей, ділиться пережитим, наболілим, допомагаючи жити.

Книжкова виставка Володимира Родіонова & laquo; Душею і серцем я - Поет & raquo Сайт В. Родіонова «Серця і долі & raquo;Почесним гостем заходу була відома харківська поетеса і перекладачка Евеліна Волчок, яка познайомила читачів зі своїми перекладами віршів В. Родіонова на українську мову.

На вечорі читачі познайомилися з сайтом В. Родіонова «Серця і долі», де можна дізнатися багато цікавого про автора, познайомитися з його творами, подивитися фото- та відеоматеріали.
Після закінчення зустрічі кожен присутній отримав у подарунок від автора книжку з автографом, а самого Володимира Олександровича вдячні читачі привітали з 75-річчям та побажали подальших творчих успіхів.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024