Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Книжки, які читають діти»

«Книжки, які читають діти»

Міжнародний день дитячої книги підкреслює важливу роль дитячої книги у формуванні духовного і інтелектуального обличчя нових поколінь. Саме тому, бібліотека-філія № 17 для людей з вадами зору ім. Л. Л. Гіршмана хоче показати онлайн та офлайн деякі з багатьох книжок для дітей рельєфно-крапковим шрифтом Брайля «Книжки, які читають діти».
Привернути увагу до літератури, книжкового мистецтва і книжкової культури для дітей з вадами зору, доступності дитячої книги шрифтом Брайля і поширення дитячого читання.
Скреттінг Гюдрун «Антон та інші нещастя» - у житті дванадцятирічного Антона постійно трапляються якісь нещастя. Його мама загинула, коли він був ще маленьким, а сам Антон, як розповів йому тато, з’явився на світ через «прокол у гумі». Хлопчик вирішує довести собі й усім, що він — не випадковість, і для цього йому потрібно здійснити щось вартісне. 

«Книжки, які читають діти»

Гербіш Надійка «Мандрівки з чарівним атласом. Париж» - кажуть, що Париж — це завжди про любов та круасани. Тож Лука й Терезка вирушать у свою третю мандрівку з Чарівним Атласом. Вони ласуватимуть традиційною французькою випічкою, розкриють таємниці Ейфелевої вежі й незбагненного Монмартру, прогуляються вздовж Сени, познайомляться з полотнами знаних імпресіоністів і побачать славетний Нотр-Дам. А ще вони довідаються, чому до Парижу так хочеться повертатися.
Малкович І. «Мед для мами» - мама маленького Зайчика застудилася, і він вирішив піти купити для неї меду, адже чай з медом — найкращі ліки. Але місто велике, а Зайчик — дуже маленький, і він заблукав... Зворушлива історія з ілюстраціями і щасливим закінченням.

«Книжки, які читають діти»

Нанетті Анджела «Мій дідусь був черешнею» - цікава родинна історія хлопчика Тоніно, розказана від його імені. Проста і казкова водночас. Ця історія - повернення в дитинство з його можливістю неможливого і нагадування про те, що дива існують поряд з нами, і що, попри сум, несправедливість та розпач, ми таки зуміємо їх побачити, якщо тільки відкриємо до них серце.

Завітавши до бібліотеки-філія № 17 ви зможете взяти ці або будь-яку іншу книгу за вподобанням. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024