Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Поет – борець, вірш – влучна зброя…»

До Всесвітнього дня поезії
Харків – Ужгород 17-21 березня 2023 р.
 

Нова книга Ольги Андрус «Зберегти в собі любов. Харківський воєнний щоденник»

Всесвітній день поезії в Міжнародному жіночому клубі духовного спілкування «Лада» в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського завжди був особливим святом. 
Сьогодні, у час страшної війни, жінки нашого клубу не зраджують багаторічній традиції. Для харків’ян та гостей нашого міста зробили дистанційну презентацію нової книги улюбленої харківської поетеси Ольги Андрус «Зберегти в собі любов. Харківський воєнний щоденник» в Закарпатській обласній організації Національної спілки письменників України. Електронний варіант книги ласкаво надав нам власник видавництва «Слово» – поет та літературний критик Андрій Костинський.  
Поезія Ольги Андрус легким дотиком пронизує простір, нагадуючи про те, що при усіх складнощах життя наповнене гармонією, відчути яку до кінця неможливо.

Виступ Ольги Андрус в  Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського до війни

Гортаючи сторінки нової книги Ольги Андрус ми спостерігаємо за хронологією страшних подій у нашому рідному місті в емоціях та почуттях авторки, за народженням зовсім особливих віршів талановитої поетеси, які стануть відбитком кривавих подій в історії нашої країни.

Заступник голови Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Петрович Густі з новою книгою харківської поетеси

Вірші Ольги Андрус не дають сумніватися ні в силі та стійкості харків’ян, що переживають цю трагедію з рідним містом, ні в мужності наших воїнів, які з кожним днем наближають нашу перемогу. Ми сподіваємося, що вже скоро талановита поетеса зможе провести зустріч з читачами в нашій бібліотеці під мирним небом.
Високу оцінку поезії Ольги Андрус дав заступник голови Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Петрович Густі. З новою книгою талановитої поетеси «Зберегти в собі любов. Харківський воєнний щоденник» мали змогу познайомитися і відомі поети Ужгорода, і автори-початківці, і читачі Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка.   


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024