Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Барви осені» Зустріч з молодими літераторами Харкова

Авторка-виконавиця та поетеса Дарина Мартинюк Поетеса, письменниця та перекладачка Леонтина Красношапка

Жінки Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» багато років цікавляться творчістю молодих літераторів, відвідують зустрічі з авторами-початківцями, запрошують на майстер-класи, що проводять відомі харківські поетеси, члени нашого клубу.
Зустріч з молодими та цікавими літераторами – завжди подія, тому ми з нетерпінням чекали на нові відкриття та таланти.
Восени Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування «Лада» традиційно проводить творчі зустрічі «Барви осені», на які запрошуються молоді поети та письменники.
Відкривати таланти завжди приємно, а слідкувати за успіхом молоді, підтримувати і допомагати – дуже відповідально.
На сторінках літературно-художнього альманаху «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» вперше були надруковані твори і Марії Чернишевої, і Емми Зубчик, і Анастасії Сиваш…
18 вересня 2021 року жінки Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» зустрілися з молодою авторкою-виконавицею, талановитою поетесою Дариною Мартинюк
Нарешті, творчі жінки нашого клубу отримали довгоочікувану нагоду – зустрітися зі світом краси, зануритися в глибоку філософію, отримати естетичну насолоду від чудової поезії молодої авторки.
Яскрава, цілісна та цікава поезія Дарини Мартинюк не тільки порадувала слухачок оригінальними поетичними рішеннями та знахідками, а й і надала змогу поспілкуватися з молодою літераторкою, послухати її авторські пісні, ознайомитися зі складними перекладами творів відомих поетів, дізнатися про її мрії та плани на майбутнє…
Дуже важко було залишати цей світ краси та натхнення, тому ми ласкаво запросили Дарину Мартинюк ще раз завітати в гості до Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського порадувати читачів та гостей бібліотеки своїми чудовими віршами та піснями.
Осінь, як завжди, радує нас зустрічами з новими, талановитими, цікавими авторами, а їхні твори прикрашатимуть сторінки наступного випуску літературно-художнього альманаху «Я – жінка…». 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024