Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Осенний дивертисмент...”

Співає Світлана Коленцева Поетеса Надія Новгородова

10 вересня 2015 року у Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського відбувся літературно-музичний вечір під назвою “Осенний дивертисмент...”
Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” були приємно здивовані тим, що літературно-музичний вечір проходив у формі усного журналу, сторінки якого представляли талановиті представники творчої еліти нашого міста.
Ведучий літературно-музичного вечора “Осенний дивертисмент...” талановитий харківський поет Юрій Сліпушенко привітал усіх присутніх та розпочав програму літературно-музичного вечора низкою чудових віршів...
Ніна Лебеденко читає свої вірші

Відкрила літературно-музичний вечір своїм яскравим виступом обдарована харківська поетеса та письменниця Надія Новгородова, яка подарувала слухачам свої нові вірші. Творчість Надії Володимирівни захопила відвідувачів літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” своєю щирістю, емоційністю та відвертістю, тому і літературно-музичний вечір розпочався у надзвичайній атмосфері теплоти, доброзичливості та розуміння.
Прикрасою літературно-музичного вечора “Осенний дивертисмент ...” став виступ чудової харківської співачки Світлани Коленцевої, яка подарувала слухачам нові пісні, що були написані на ліричні вірші відомої харківської поетеси Надії Акимової.
Харківські поетеси Ніна Лебеденко та Елеонора Комаревська подарували справжню насолоду усім шанувальникам витонченої жіночої поезії, що була справжнім гімном осіні...
Цікавої була зустріч відвідувачів літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” з талановитою харківською поетесою та перекладачкою Леонтиною Красношапкою, яка презентувала свої нові переклади чудових віршів Лесі Українки.
Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло зустрічали усіх виконавців, що приймали участь у літературно-музичному вечорі “Осенний дивертисмент...”, дякували за чудовий настрій, дарували яскраві квіти, бажали творчого натхнення... 

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024