Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Три роки разом…”

Для членів літературного клубу була підготовлена літературно-музична святкова програма під назвою “Три роки разом…”

Вже три роки на базі Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського з успіхом працює літературний клуб “Літterra”, збираючи на свої засідання усіх тих, хто полюбляє цікаву книгу…
Літературний клуб “Літterra” складається з літературної студії “Свій стиль” (керівник Гася Лапшун) та літературно-музичного салону “Слово” (керівник Лідія Прилуцька).
За три роки керівник літературно-музичного салону “Слово” Лідія Яківна Прилуцька змогла зробити роботу свого салону цікавою та різноманітною. Тому і члени літературно-музичного салону “Слово” полюбляють збиратися на його засідання.
Святковий вечір 17 січня 2015 року відкрила голова літературного клубу “Літterra” Ганна Абрамова, яка привітала усіх з 3-річчям від дня створення клубу, відзначила сумлінну працю керівника літературно-музичного салону “Слово” Лідії Яківни Прилуцької та вручила їй ювілейну пам’ятну медаль та квіти.
Також були нагороджені почесними грамотами активні члени літературного клубу “Літterra” та літературно-музичного салону “Слово”.
Для членів літературного клубу була підготовлена літературно-музична святкова програма під назвою “Три роки разом…”, у якій взяли участь представники творчої еліта нашого міста.
Відомі харківські авторки-виконавиці Валентина Шевченко та Людмила Д’яченко підготували для святкового вечора цікаву програму, до якої увійшли їхні авторські пісні та гуморески.
 У святковому вечорі взяли участь викладачі та вихованці дитячої музичної школи № 13 ім. М. Коляди. Дуже сбодабався глядачам виступ викладачів школи: співачки Світлани Коленцевої та концертмейстера Людмили Квітченко.
Відомий харківський автор-виконавець Юрій Ільїчов привітав усіх членів літературного клубу з 3-річчям та подарував свої чудові пісні.
Виступ талановитого харківського співака Бориса Кіперштейна прикрасив святкову концертну програму “Три роки разом…”.
Усі присутні дуже тепло приймали співаків, та дякували за добрий настрій… 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024