Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

"Свято читацьких задоволень"

«Свято читацьких задоволень»

Всеукраїнський день бібліотек був затверджений Указом президента України від 14 травня 1998 року. З тих пір цей день відзначають 30 вересня. 
30 вересня - Всеукраїнський День бібліотек. Це особливий день для всіх, хто любить книгу, ходить у бібліотеку або працює в ній. А для бібліотекарів цей день - прекрасна можливість привітати колег і відкривати двері читачам і друзям.
29 вересня 2014 року в бібліотеці сімейного читання №11 пройшло "Свято читацьких задоволень", присвячений цьому дню. 
З нагоди свята програма свята насичена різноманітними заходами. Святковий настрій створили в бібліотеці маленькі читачі - дошкільнята.
Програма свята була дуже великою. Все бібліотечний простір було поділено на зони, де кожен зміг знайти собі заняття до душі. Це і зустріч-зустріч з дитячим письменником І.С.Скоробогатим та ігрової турнір «Інтелектуальний простір», і годину фантазії «Бібліотека майбутнього» та перегляд мультфільмів в Інтернет-залі, під час якого пройшло онлайн-читання книг з візуалізацією.
Працівники бібліотеки відкрили дітям бібліотечні секрети і пограли в ігри-вікторини.
«Свято читацьких задоволень» «Свято читацьких задоволень»

Не обійшлося і без веселих сюрпризів. Діти чудово впоралися з літературними завданнями. У Дитячій бібліотеці дошкільнята помилувалися дитячими малюнками на виставці "Мій улюблений літературний герой", переглянули чудові дитячі книжки з виставки-перегляду "Малюкові і Малятку - з картинками книжки!" Діти були в захваті від новеньких, яркіх, барвистих дитячих книг.
Очам юних читачів відкрився захоплюючий світ дитячої бібліотеки.
Яскраво і весело пролетів час: літературна гра-вікторина «Розум без книги, що птах без крила», казкові телеграми, цікава книжкова виставка, красиві, добрі книги в руках маленьких читачів залишили у дітей масу позитивних вражень.
 Таким чином, продовжується прекрасна традиція запрошувати юних читачів на свято книги. Безсумнівно, хлопці знову прийдуть в гостинні зали бібліотеки, щоб зустрітися з героями улюблених книг.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024