Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Літературному конкурсу «Людина. Доля. Епоха» бути!

Літературному конкурсу «Людина. Доля. Епоха» бути!

Сьогодні ми знов запрошуємо талановитих українців взяти участь в літературному конкурсі «Людина. Доля. Епоха.», який проходить з 01 березня по 27 червня 2023 року. Літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха» ми проводимо в тринадцятий раз і знов сподіваємося на допомогу і підтримку наших друзів-закарпатців. 
 
Навесні 2022 року, коли в нашій країні розпочалася жорстока війна, Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського знайшла можливість провести літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха.» і надати можливість обдарованим українцям представити на розгляд журі свої твори. Організатори літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» не сподівалися на таку зацікавленість літературним конкурсом і з боку наших колег, і з боку СМІ, і з боку творчої спільноти міста. 
 
Ми дуже вдячна за допомогу в проведенні літературного конкурсу нашим друзям-колегам: директорці Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка Олені Анатоліївні Канюкі, усім колегам, представникам СМІ та заступнику голови Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василю Петровичу Густі. 
 
Літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха» 2023 року проходить за номінаціями: 
Для дорослих від 18 років проводиться у номінаціях:
- Поезія.
- Проза (Малі жанри)
«Світ у дитячих руках» номінація для дітей віком від 7 до 17 років за двома напрямками:
«Світ у дитячих руках. Література» (Різні жанри: поезія, проза, байки, есе, тощо)
-  «Світ у дитячих руках. Образотворче мистецтво» (Графіка, живопис)
В цьому році серед постійних номінацій з’явилася і нова номінація «Вірш з фронту» для обдарованих українських вояків та волонтерів за двома напрямками:
- Поезія.
- Авторська пісня.
Як завжди, незалежне журі літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» визначить переможців в кожній номінації.
Посилання на Оголошення та Положення про проведення Всеукраїнського щорічного літературного конкурсу духовно-філософської та громадянської поезії та прози  «Людина. Доля. Епоха».
Організатори літературного конкурсу вітають усіх учасників і бажають творчих успіхів, натхнення і перемоги та з нетерпінням чекають на ту мить, коли матимуть змогу привітати переможців літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха. 2023 р.» 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024