Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«З книгою до перемоги»

Агнесса Капрел’янц в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського Зустріч письменниці з читачами Від початку війни в Ужгороді започаткована владою міста, Закарпатською обласною організацією Національної спілки письменників України та літературним музеєм довгострокова патріотична акція «З книгою до перемоги».  
Мета акції «З книгою до перемоги» - зібрати якомога більше коштів на підтримку ЗСУ. Поети та письменники Закарпаття надають свої книжки для виставки-продажу, проводять творчі зустрічі, спілкувалися з покупцями.
 
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського та літератори Харківщини радо підтримали патріотичну акцію «З книгою до перемоги» та теж почали передавати свої книжки для підтримки ЗСУ.
Першою свої книжки надіслала талановита харківська поетеса Ольга Андрус. 100 примірників її поетичних збірок були передані Закарпатській обласній організації Національної спілки письменників України. Підтримала цю акцію і харківська поетеса, письменниця та перекладачка Леонтина Красношапка і надіслала до Ужгороду свої книжки «Нестримна часу течія» та «Барви життя».

Виставка-продаж «З книгою до перемоги» Книги Агнесси Капрел’янц для патріотичної акції «З книгою до перемоги» Книги Агнесси Капрел’янц для патріотичної акції «З книгою до перемоги»

Сьогодні знов для патріотичної акції надійшов літературний дарунок від відомої київської письменниці, яка багато років жила та працювала в нашому рідному Харкові, Агнесси Капрел’янц. Талановита авторка надіслала для підтримки ЗСУ двадцять примірників своїх книжок «Конной дорогой Бабеля» та «Шахер-махер по-київськи».
 
Агнесса Капрел’янц свою першу книгу «Конной дорогой Бабеля» презентувала в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського ще в 2017 році і з того часу її творчість викликає у читачі нашої бібліотеки жваву зацікавленість. Авторка надає змогу спостережливому читачеві разом із нею неквапливо проаналізувати ситуації, свідком яких був Ісаак Бабель, беручі участь як кореспондент в поході Першої Кінної армії українським Поліссям та Волинню. Нова книга Агнесса Капрел’янц «Шахер-махер по-київськи» – це нове історичне розслідування, аналіз помилок минулого, які дуже бажано оминути сьогодні.
 
Читачі нашої бібліотеки чекають на скору зустріч з Агнессою Капрел’янц та на знайомство з її новою книгою «Шахер-махер по-київськи». А ось у читачів Закарпаття така можливість є вже сьогодні – кілька примірників книг талановитої авторки отримає Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф. Потушняка та літературний музей.
Ми щиро віримо в те, що і патріотична акція «З книгою до перемоги» наближатиме нашу перемогу!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024