Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Юрій Попов. Музичний комплімент

Юрій Попов – талановитий піаніст, добре відомий харківським шанувальникам класичної музики. Він виступає на різноманітних творчих майданчиках нашого міста, бере активну участь в літературно-музичних вечорах та концертних програмах. 

Окрім активної концертної діяльності Юрій Попов багато часу приділяє спілкуванню з молодими виконавцями. Талановитий піаніст і відповідальний викладач вже багато років допомагає Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського проводити конкурси, очолюючи журі музичних номінацій. Молодим музикантам завжди приємно отримувати дипломи та пам’ятні нагороди з рук відомого харківського піаніста. А коли Юрій Попов сідає за рояль його слухають, затамувавши подих, і дорослі і малі.

Виступ в ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського Юрій Попов вітає переможців конкурсу Виступ зі Світланою Сидоренко

Юрій Попов – доцент кафедри спеціального фортепіано Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського, кандидат мистецтвознавства.

Талановитий піаніст концертує з сольними, в тому числі монографічними концертами, а також з симфонічними оркестрами в Україні і за кордоном. У його репертуарі фортепіанні твори Бетховена, Шопена, Шумана, Чайковського, Рахманінова, Кармінського.

У 2010 році Юрія Попова було запрошено для виступів соло і з оркестром до Швейцарії, де показав високий рівень піаністичної майстерності, переконливість інтерпретації виконуваних творів.

Юрій Попов – професійний, вдумливий педагог, вміло працює з різним студентським складом. Багато часу витрачає на профорієнтаційну роботу, проводячи сольні концерти і майстер-класи в музичних училищах країни.

У художньому музеї Після концерту Щасливі та схвильовані…

В 2008 році блискуче захистив кандидатську дисертацію «Артистична спадщина Рахманінова та його вплив на фортепіанне мистецтво ХХ століття», надрукував наукові статті у фахових виданнях, виступає на наукових конференціях.

Відвідувачі літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» знають і люблять Юрія Попова понад 25 років, коли він ще студентом  брав участь в музичних вечорах та концертних програмах.

І сьогодні віртуозна гра талановитого піаніста подарує читачам та гостям нашої бібліотеки справжню насолоду та відмінний настрій. Дивяться за посиланням


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024