Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Майстер-клас «Українські обереги: ляльки-мотанки»

Наш Харків багатий на талановитих, творчо обдарованих людей, які щиро діляться з усіма охочим своїми вміннями та доброю вдачею. Роботи майстрів несуть в собі добру енергетику, незримий зв'язок поколінь, тепло вмілих рук, надію та віру… 

Мабуть тому читачі та гості Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського так полюбляють відвідувати виставки робіт та майстер-класи відомих харківських майстрів народної та декоративно-прикладної творчості.

Олена Хитушко добре відома читачам та гостям Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського і як обдарована харківська поетеса, і як талановита майстриня народної творчості.

Поезія Олени Хитушко прикрашає сторінки літературно-художніх альманахів «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», читачі, і маленькі і дорослі, завжди чекають на її добрі вірші.

Талановита харківська поетеса та вміла майстриня багато спілкується з дітьми та юнацтвом. Її майстер-класи завжди веселі, яскраві та результативні. Діти з задоволенням, за декілька годин роблять своїми руками старовинні іграшки-обереги.

Особливо вчасні такі зустрічі з Оленою Хитушко стають напередодні народних свят. Талановита майстриня не тільки вчить дітей та дорослих стародавнім народним навичкам, а й і розповідає про традиційні українські свята та обряди.

І таку цікаву зустріч, в рамках презентації літературно-художнього альманаху «Я – жінка…» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада», провела Олена Хитушко з нашими маленькими читачами.

А нагородою талановитій майстрині були дитячі посмішки, веселий сміх та ляльки-обереги, що були зроблені малечею під  її керівництвом…

«Кукли мотанки. Поради від Олени Хитушко».

Олена Хитушко Олена Хитушко харківська поетеса Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело

Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело Дивосвіт Олени Хитушко – завжди цікаво і весело


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024