Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Ніна Лебеденко

Ніна ЛебеденкоУ рамках роботи літературно-дискусійної платформи «Сучасник» онлайн проводиться виставка робіт відомої харківської майстрині декору та флористики Ніни Лебеденко під назвою «Золоті руки майстрині».

Ніна Лебееденко – талановита харківська поетеса та письменниця, член Національної спілки письменників України, літературного об’єднання «Третій цех» та Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада». А ще вона талановита майстриня декору та флористики. 

Для читачів Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського це не перше знайомство з декоративною творчістю Ніни Лебеденко. Вона багато разів виставляла свої роботи у залах бібліотек та музеїв, проводила творчі зустрічі та презентації.

Ніна Лебеденко – переможниця багатьох літературних та творчих конкурсів. Талановита жінка двічі була золотою призеркою в творчому конкурсі «Грані майстерності» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» та в літературному конкурсі «Людина. Доля. Епоха.».

Флористичні роботи Ніни Лебеденко були надруковані на сторінках літературно-художнього альманаху «Я – жінка..» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» і мали великий успіх. 

Сьогодні у читачів та гостей Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського є слушна нагода ознайомитися з роботами Ніни Лебеденко, здивуватися фантазією та нестандартними ідеями майстрині, насолодитися яскравими та оригінальними композиціями…

Щиро бажаємо вам цікавого перегляду та чекаємо ваших відгуків.

Веселий вулик Гітара подарунок Клубу Візбора Грошеробка Казкові хатинки Квіткова фея Новорічна композиція

Приз для конкурсу Грані майстерності Ромашкові мрії


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024