Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«З Україною в серці»

«З Україною в серці» «З Україною в серці»

Міжнародний фестиваль-конкурс сучасної української поезії «Мова калинова» став значущою подією в культурному житті Харкова. Фестиваль розширив культурні святи між обдарованими людьми, провідними літераторами України, навчальними та культурними установами. Учасників фестивалю брали музеї, культурні центри, галереї, літературні об'єднання та студії.
20 жовтня 2019 року в Будинку вчених представники творчої еліти Харкова підготували для переможців та учасників фестивалю чудову концертну програму «З Україною в серці».
Відкрив концертну програму «Привітальною увертюрою» Олександра Широкова Оркестр народних інструментів Харківського національного педагогічного університету імені Григорія Сковороди під керуванням Василя Жукова. Окрасою концертної програми став виступ солістки, доцента кафедри мистецтва Лариси Давидович, яка виконала романс Оксани з опери Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм».
Цікавим для глядачів було яскравий виступ тріо бандуристів «Gratos» Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського.

«З Україною в серці» «З Україною в серці»

Гарний настрій подарували присутнім своїм виступом співачки Народного ансамблю «Рідна пісня» під керівництвом Наталії Роман.
Валерія Галицька, солістка інструментального ансамблю «Кантабіле», виконала пісню Стецюна «Місто надій», яка стала справжнім подарунком гостям Міжнародного фестивалю-конкурсу сучасної української поезії «Мова калинова» від харків'ян.
Яскраво і емоційно виконав відому пісню Білаша на слова Павличка молодий соліст, студент Харківського національного університету мистецтв імені І. П. Котляревського Кирило Тищенко.
Оваціями зал зустрічав виступ відомого харківського співака, провідного соліста Харківської обласної філармонії Артема Бражника, який подарував слухачам не тільки чудові ліричні українські пісні, а й справжню насолоду і радість.
Програма третього дня Міжнародного фестивалю-конкурсу сучасної української поезії «Мова калинова» була цікавою, яскравою, емоційною ... Учасники та гості фестивалю були в захваті від майстерності і професіоналізму всіх учасників концертної програми «З Україною в серці». Враження від гостинності Харкова вони відвезуть додому і довго будуть згадувати чудові зустрічі та цікаві знайомства.

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024