Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Что в имени тебе моем?..” до 220-річчю від дня народження О. С. Пушкіна

17 вересня 2019 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського відбувся творчий вечір відомого харківського співака, соліста Харківської обласної філармонії Артема Бражника, який презентував свою нову сольну програму, що була присвячена 220-річчю від дня народження О. С. Пушкіна під назвою “Что в имени тебе моем?..”.
Артем Бражник талановитий співак, добре знайомий харківським шанувальникам академічного співу, класичної музики та поетичного слова. Він багато виступає на творчих майданчиках нашого міста, приймає активну участь у музичних вечорах та концертних програмах.
Крім активної співочої діяльності Артем Бражник багато часу приділяє спілкуванню з молодим творчим поколінням, щиро ділиться своїм досвідом та знаннями…

Соліст Харківської обласної філармонії Артем Бражник, концертмейстер Олександр Лисичка. Соліст Харківської обласної філармонії Артем Бражник, концертмейстер Олександр Лисичка.

З Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського Артема Бражника пов'язує багаторічна, щира дружба, він багато разів виступав перед відвідувачами літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” з цікавими музичними вечорами та сольними програмами.
Артем Бражник виступив перед глядачами зі своєю новою сольною програмою під назвою “Что в имени тебе моем...”, до якої увійшли відомі і рідкісні романси композиторів 18-20ст., що були написані на вірші О. С. Пушкіна. 
 
Акомпанував Артему Бражнику молодий обдарований концертмейстер Олександр Лисичка, який досконалим виконанням музичних творів вдало підкреслював чудовий спів талановитого соліста.
В свою нову сольну програму “Что в имени тебе моем?..” Артем Бражник запросив молоду талановиту солістку Харківської обласної філармонії Олександру Кузьміну, яка виконала романси Глінки, Кюі, Шереметьєва та Чеснокова. І сьогодні, в затишній залі Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського, знов звучали чудові романси у виконанні талановитого харківського співака Артема Бражника, даруючи усім присутнім світлу радість, віру, надію та любов...
Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло приймали нову сольну програму Артема Бражника під назвою “Что в имени тебе моем?..”, багато разів викликали його на біс, дарували квіти…


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024