Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Літературна перлина харківської землі…»

Учасники літературно-музичного вечора  «Літературна перлина харківської землі…» Народний ансамбль «Рідна пісня»29 листопада 2018 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського з успіхом пройшов літературно-музичний вечір до 240-річчя від дня народження Г. Ф. Квітки-Основ’яненка під назвою «Літературна перлина харківської землі…»

Авторка та ведуча святкового літературно-музичного вечора «Літературна перлина харківської землі…» Лідія Яківна Прилуцька розповіла про життя та творчий шлях славетного земляка, познайомила з його творами…

Авторка та ведуча Лідія Прилуцька з юними солістами Василиною Василько та Михайликом Вітренко Викладачі  ДМШ №13:Світлана Коленцева, Ірина Ленівенко та Маріанна Фіщенко

Солістки народного ансамблю «Рідна пісня» виконали українські народні пісні, які чудово відтворили атмосферу того часу, коли у Харкові жив та працював Григорій Федорович Квітка-Основ’яненко. 

Прикрасою літературно-музичного вечора «Літературна перлина харківської землі…» став виступ викладачів та учнів дитячої музичної школи №13 ім. М. Коляди. Учні школи Василина Василько та Михайлик Вітренко виконали жартівливу пісеньку на слова Г. Ф. Квітки-Основ’яненка «Грицю, Грицю, до роботи…» (педагог Оксана Тарасенко), а викладачі Світлана Коленцева та Ірина Ленівенко виконали відому пісню «Садок вишневий коло хати…» на слова Т. Г. Шевченка (концертмейстер Маріанна Фіщенко)..

Солістка Анастасія Фіщенко

У літературно-музичному вечорі «Літературна перлина харківської землі …» приймав участь відомий харківський майстер художнього слова Андрій Яненко, який прочитав вірш  Т. Г. Шевченка «До Основ’яненка…», а учениця дитячої музичної школи № 9 ім. П. Сокальського Анастасія Фіщенко виконала жартівливу пісеньку «Ой, Грицю…».  

Відвідувачам літературно-музичної вітальні «Слобожанщина» дуже сподобався літературно-музичний вечір «Літературна перлина харківської землі …». Вони довго спілкувалися з авторкою та ведучою вечора Лідією Яківною Прилуцькою, дякували усім виконавцям віршів та пісень…


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024