Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Вовняний живопис»

У листопаді-грудні в бібліотеці-філії № 22 на численні прохання читачів відбулася виставка Надії Валентинівни Архипчук.

Читальний зал бібліотеки розцвів різноманіттям кольорів і фарб. Букети квітів, пейзажі, натюрморти, і навіть портрети, - всі ці картини нікого не залишили байдужим. А головна їх особливість в тому, що все це виконано з вовни. Особливою популярністю користувалися собаки - символ наступаючого року.

Багато відвідувачів виставки взагалі не знали, що за допомогою вовни можна малювати. Що ж таке живопис вовною? Живопис вовною (або як його ще називають вовняна акварель, теплі картини, картини шерстю) - унікальна техніка, для якої не потрібні якісь додаткові інструменти і пристосування, як для мокрого та сухого валяння, все що потрібно - це рамка зі склом, шерсть непрядена різних кольорів і ножиці. А ще потрібен талант художника.

«Мальовані шерстю» картини виходять теплі, м'які і дуже затишні. Стверджують, що від них відчувається особлива енергетика. І цю енергетику відчули всі відвідувачі виставки. Кожна картина містить частинку душі автора, дарує позитивні емоції.

«Картини Надії Архипчук очищають душу. Вони роблять життя веселіше і радісніше. Дякую Надії Валентинівні за доставлене задоволення. Нехай творить побільше для радості тих, хто мав щастя все це побачити», - написала у книзі відгуків читачка Іванова Надія Василівна.

Виставка картин з вовни Надії Валентинівни Архипчук в бібліотеці-філії №22На виставці «Вовняний живопис» в бібліотеці-філії №22«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук«Вовняні картини» Надії Валентинівни Архипчук


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024