Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Встречи у камина…»

Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського добре відома як визначний заклад культури, що має тривалу й цікаву історію. Протягом 80-років від дня заснування у нашій бібліотеці формувався особливий підхід до культурно-просвітницькій роботи.

«Все начинается с любви…» Гості літературно-музичного проекту «Встречи у камина…» Невід’ємним і важливим напрямком у діяльності Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського завжди була співпраця з культурними та освітніми закладами нашого міста, яка взаємозбагачувала діяльність всіх зацікавлених сторін.

Багаторічна, щира дружба пов’язує нашу бібліотеку з Харківським відділенням національної Спілки письменників України, тому з метою підвищення ефективності культурно-просвітницької діяльності був розроблений сумісний літературно-музичний проект «Встречи у камина…»,  який стане справжнім творчим майданчиком для обдарованих харків’ян та творчих колективів нашого міста.

Авторка та ведуча Лідія Прилуцька Актор Анатолій Коньков

30 листопада 2017 року у приміщенні Харківського відділення національної Спілки письменників України відбувся святковий літературно-музичний вечір, що був присвячений 85-річчю від дня народження Роберта Рождественського, під назвою «Все начинается с любви…».

Авторка та ведуча літературно-музичного проекту «Встречи у камина…» Лідія Прилуцька розповіла про складне життя та творчий шлях відомого поета, познайомила з біографічними книжками його доньки…

Відомий харківський актор Анатолій Коньков читав ліричні вірші Роберта Рождественського і уривки з поеми «Реквием» та «Письмо в 30-те століття».

Солістка Станіслава Фішкіна Світлана Коленцева, Кирил Тищенко, Людмила Квітченко, Станіслава Фішкіна та Анатолій Коньков

Прикрасою літературно-музичного вечора «Все начинается с любви…» стали відомі пісні Роберта Рождественського, які майстерно виконали талановиті солісти: Станіслава Фішкіна, Світлана Коленцева, Кирил Тищенко та концертмейстер Людмила Квітченко.

Харківським шанувальникам щирої та проникливої поезії Роберта Рождественського дуже сподобався святковий вечір та літературно-музичний проект «Встречи у камина…» в цілому. Вони багато спілкувалися з авторкою та ведучою Лідією Прилуцькою, щиро дякували виконавцям…


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024