Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Есть имя чудное – Татьяна…»

Тетяна Соловйова презентує нову літературно-музичну програму «Есть имя чудное – Татьяна…» Поет та актор Олександр Приймак 21 січня 2016 року у Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського відбувся творчий вечір відомої харківської співачки, піаністки та авторки-виконавиці Тетяни Соловйової, яка презентувала свою нову літературно-музичну програму під назвою «Есть имя чудное – Татьяна…».

Тетяна Соловйова обдарована співачка, піаністка та авторка-виконавиця, яка добре знайома харківським шанувальникам музики та поетичного слова. Вона багато виступає на творчих майданчиках нашого міста, приймає активну участь у музичних вечорах та концертних програмах.
Крім активної творчої діяльності Тетяна Соловйова багато часу приділяє спілкуванню з талановитими харківськими поетами, бардами та авторами-виконавцями. Вона багато років є членом Міжрегіонального союзу письменників України, клубу пісенної поезії ім. Ю. Візбора та Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”, де веде активну діяльність...

Автор-виконавець Михайло Андрієнко

З Центральною міською бібліотекою ім. В. Г. Бєлінського Тетяну пов'язує багаторічна, щира дружба, вона багато разів виступала перед відвідувачами літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” з цікавими  літературно-музичними вечорами та композиціями.
У творчому вечорі Тетяни Соловйової приймали участь: талановитий поет та актор Олександр Приймак та відомий харківський автор-виконавець Михайло Андрієнко, які вдало оформлювали творчий вечір «Есть имя чудное – Татьяна…» цікавими музичними творами.
І сьогодні, в затишній залі Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського, знов звучали чудові твори талановитої харківської співачки, піаністки та авторки-виконавиці Тетяни Соловйової, даруючи усім присутнім світлу радість, віру, надію та любов...
Відвідувачі літературно-музичної вітальні “Слобожанщина” дуже тепло приймали нову літературно-музичну програму Тетяни Соловйової під назвою «Есть имя чудное – Татьяна…»  , багато спілкувалися з нею, дарували квіти… 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024