Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Новорічні забави біля ялинки»

«Новогодние забавы у елки»  Дети с удовольствием отгадывали загадки о зиме, вспоминали зимние сказки, читали стихи о зиме. «Новогодние забавы у елки»  Дети с удовольствием отгадывали загадки о зиме, вспоминали зимние сказки, читали стихи о зиме. Новий рік, дитячі канікули, Різдво, святки ... З настанням святок закінчується різдвяний піст, а це означає, що можна накривати багатий стіл і веселитися. У святки починалися всі зимові забави - катання на санках, ігри, колядки, хороводи і співи. Це час казкових чудес і чарів, з подарунками, сюрпризами і виконаннями бажань.

П'ятого січня 2016 року в читальному залі бібліотеки - філіала № 11 сімейного читання провели сімейну літературно-ігрову програму «Новорічні забави біля ялинки». Діти із задоволенням відгадували загадки про зиму, згадували зимові казки, читали вірші про зиму. Брали участь як діти, так і дорослі. Батьки згадали прислів'я та приказки про зиму, розповіли про зимових прикметах.

«Новогодние забавы у елки» Дети приняли участие в  литературной игре «Новогодние забавы у елки» В библиотеке была оформлена выставка «Путешествие в зимнюю сказку»

Всі учасники із задоволенням слухали про православну традицію святкування Різдва Христового. На Україні замість різдвяної ялинки прийнято було ставити невеликий сніп з пшениці або сіна, який називали дідух. «Дідух до хати - біду з дому» - так говорили про цей святковий оберіг. Хлопці взяли активну участь у Різдвяній вікторині.
А в літературній грі - кросворді «Новорічні привітання улюблених казкових героїв» всім учасниками були вручені барвисті новорічні ігрові картки з привітаннями від найвідоміших і улюблених усіма дітьми казкових персонажів. Незнайка, Буратіно, Доктор Айболит, Карлсон і багато інших не тільки привітали хлопців з новим роком, а й загадали учасникам літературні загадки. Хлопцям так само треба було розшифрувати підпис літературного героя, яка була представлена ​​у вигляді кросворду. Хитромудрі завдання повантажили хлопців у дивовижну атмосферу Нового року і святочної Зими-Чародейки.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024