Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Зустрічі напередодні Всеукраїнського дня бібліотек

Виступ доцента кафедри “Живопису” ХДАДМ Людмили Горбатенко Бібліотекар Ганна Абрамова розповідає студентам ХДАДМ про діяльність ЦМБ ім.В.Г.Бєлінського Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського дуже багато часу приділяє популяризації друкарської продукції та залученню до читацької діяльності мешканців Дзержинського району та усіго міста. Особлива увага приділяється роботі з підростаючим молодим поколінням.

Цього року працівники нашої бібліотеки розробили та провели цілу низку виїзних акцій до Всеукраїнського дня бібліотек, яки з успіхом пройшли у багатьох навчальних закладах нашого міста.
Студентам та школярам працівники Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського розповідали про цікаві книги, що складають фонд нашої бібліотеки, про періодичні видання, які отримує бібліотека, про нові інформаційні послуги, про велику комп’ютерну залу, про різноманітну діяльність клубів та віталень, що вже багато років працюють на базі нашої бібліотеки, про літературний конкурс «Человек, судьба, эпоха…», та  творчий конкурс «Грани мастерства»…

Керівник ансамблю “Фантазія” Ольга Цехмістро та акомпаніатор Світлана Сидоренко Дитячий вокальний ансамбль “Фантазія” вітає працівників ЦМБ з професійним святом

Особливо цікавими були зустрічі з викладачами та студентами Харківської державної академії дизайну та мистецтва. У 2014 році Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського та Харківська державна академія дизайну та мистецтва уклали договір про співпрацю (куратор проекту доцент кафедри «Живопису» Людмила Горбатенко). Це надало змогу постійно проводити на базі нашої бібліотеки виставки художніх робіт викладачів та студентів.  Під час святкової зустрічі працівники нашої бібліотеки не тільки розповідали про роботу бібліотеки, а й подарували студентам книжки харківських поетів та письменників.
Зворушливими були і зустрічі с маленькими вихованцями Центру дитячої та юнацької творчості №1, з яким наша бібліотека співпрацює вже багато років. Вихованці дитячого вокального ансамблю “Фантазія” (керівник Ольга Цехмістро; акомпаніатор Світлана Сидоренко) підготували до Всеукраїнського дня бібліотек музичний подарунок, а працівники нашої бібліотеки подарували дітлахам цікаві книжки харківських дитячих поетів.
 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024