Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Штаб добровільних помічників бібліотеки

Ганна Абрамова нагороджує активного члена ШДПБ Ірину Коркушко Грає Людмила Д’яченко Вже багато років працівники Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського працюють над проблемою популяризації друкованої продукції, бібліотечних послуг та естетичної організації досугу мешканців нашого міста. У бібліотеці регулярно проводяться виставки, конкурси, з успіхом 20 років працює літературно-музична вітальня “Слобожанщина”, Міжнародний жіночий клуб духовного спілкування “Лада”, літературний клуб “Літterra”, збираючи на свої засідання усіх, хто полюбляє життя та цікаву книжку…

У цьому році, за ініціативою активних читачів, у нашій бібліотеці було створено Штаб добровільних помічників бібліотеки (ШДПБ), який об’єднав енергійних, небайдужих до бібліотечних проблем людей.
Члени ШДПБ ведуть оперативне інформування мешканців Дзержинського району про заходи, що готує та проводить Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського, надають допомогу в організації та проведенні вечорів, конкурсів, виставок, свят…

Співає Валентина Шевченко Члени ШДПБ на святковому вечорі

Почесними грамотами були відзначені активні члени Штабу добровільних помічників бібліотеки: керівник сектору «Жіночий погляд» Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування «Лада» Надія Новгородова та секретар літературного клубу «Літterra» Ірина Коркушко.
Для членів Штабу добровільних помічників бібліотеки була підготовлена цікава літературно-музична програма під назвою «Сила слова…», у якій приймали участь представники творчої еліти нашого міста. 
Харківські авторки-виконавиці Валентина Шевченко и Людмила Д’яченко підготували для святкового вечора цікаву програму, в якій звучали авторські пісні та гуморески.
У святковому вечорі приймали участь: відома харківська скрипачка Майя Короткевич, талановита солістка Світлана Коленцева та концертмейстер Людмила Квітченко.

Усі присутні щиро вітали активістів ШДПБ та дуже тепло зустрічали усіх виконавців, дарували їм квіти, дякували за добрий настрій… 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024