Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Нам душу гріє книга»

Дружно мы идем топ-топ – это первый наш флэшмоб.
Весело шагаем, дружно. Ветер, нам мешать не нужно!
Зав. библиотекой Татьяна Эдуардовна  Шердиц проводит бенефис библиотеки «Нам душу греет книга». Професійне свято Всеукраїнський день бібліотек 30 вересня о Центральній дитячій бібліотеці ім. Петра Панча почався з флешмоба: діти дитячого садка № 411 пройшли шлях від свого садка до бібліотеки з бейджиками, кульками і речитативом: «Ми йдемо в бібліотеку!»

Потім вони взяли участь у святковій грі «Здрастуй, Читай город!». Граючи, познайомилися з бібліотекою, її правилами, дізналися цікаве про книжки. Всі отримали пам'ятки та запрошення для батьків.З захопленням роздивлялися барвисто оформлені виставки та зали бібліотеки.

 

Что за дивная страна, книгами полна она!
Ушакова Любовь Федоровна проводит литературную игру «Здравствуй, читай – город»
Акция «Читать модно, посещать библиотеку престижно»
Улыбнитесь – вас снимают, в библиотеку приглашают!
У цей день на вулицях, що ведуть до бібліотеки, можна було бачити людей, що роздають візитки, рекламні листівки та запрошення. Це волонтери та співробітники бібліотеки провели акцію «Читати модно, відвідувати бібліотеку престижно».

А свято продовжувалося.

На 14.00 в гості в бібліотеку були запрошені всі її друзі і активні читачі.

 

Всем вручаем приглашенья, ждем вас в гости с нетерпеньем! Приглашаем от души, наши книги хороши! Презентация нового сборника стихов  Константина Шердица «Признание»
Персональная выставка произведений Константина Шердица «Найти слова, чтоб от души, от сердца»

Для них співробітники підготували бенефіс «Нам душу гріє книга». Це був барвистий комп'ютерний звіт перед читачами за різними напрямками роботи бібліотеки, але не тільки. Читачі  дізналися про працівників бібліотеки ближче, про їхні захоплення та хобі. Ми придбали ще більше друзів і шанувальників.

Вінцем свята став авторський вечір поета і барда Костянтина Шердіц «Найти слова, щоб від душі, від серця». Хвилюючі душу теми любові, дружби, патріотизму прозвучали з вуст автора.

Приглашаем от души, наши книги хороши!
Нам не жалко, вот возьмите, и друзей всех приводите!

 

Константин Шердиц в гостях у читателей ЦДБ им. Петра Панча
Задушевное исполнение авторских  песен под гитару

Константин Шердиц  делится воспоминаниями об удивительных встречах с известными людьми : Людмилой Гурченко,  Нани Брегвадзе,  Ален Делоном, Мишель Мерсье, Милен Демонжо.

Ілюстраціями до виступу були пісні на слова Костянтина Шердіц, що пролунали в аудіо запису, у виконанні відомих Харківських співаків: Георгія Акопяна, Олега Дзюби, Євгена Костенко.

Довго читачі ділилися своїми враженнями від проведеного Дня бібліотек.

Вони записали свої враження в книгу відгуків, де висловили свою подяку за творчий підхід до роботи і увага до них - читачам.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024