Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

“Жіночий погляд”

Так вже сталося, що нам довелося жити в такий складний та неспокійний час. Особливо важко у ці дні нашим жінкам: матерям, дружинам, сестрам… Як не розгубитися? Як зберегти присутність духу? Як отримати спокій? Не завжди з такими складними питаннями людина може впоратися самостійно, не завжди самостійно може приймати важливі рішення. У таких ситуаціях так важлива професійна допомога фацівця, його слушна порада, його підтримка.
25 жовтня 2014 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського відбулося засідання сектору “Жіночий погляд” Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”. Сектор “Жіночий погляд” веде велику роботу з надання дієвої допомоги жінкам. У цьому секторі працюють висококласні фахівці (юристи, психологи, соціологи), які планують та здійснюють різноманітні зустрічі, тренінгі, індивідуальні бесіди… Сьогодні таку зустріч з членами Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада” провела досвідчений практикуючий психолог Надія Володимирівна Новгородова.
Свою першу зустріч з жінками Надія Володимирівна провела у формі щирої бесіди. Досвідченому фахівцеві дуже швидко вдалося зняти напругу аудіторії, змусити абсолютно усіх присутніх підключитися до роботи. Усі жінки залюбки відповідали на запитання Надії Володимирівни, активно працювали з тестами, приймали участь у рольових іграх…

Ця зустріч виявила гостру необхідність таких спілкувань для жінок членів Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада”. Надія Володимирівна, як керівник сектору “Жіночий погляд”, дуже серьозно ставиться до проблем сучасної жінки, і тому вона намагається запрошувати до жіночого клубу для консультацій найкращих харківських фахівців. Так у листопаді гостем сектору “Жіночий погляд” Міжнародного жіночого клубу духовного спілкування “Лада” буде юрист Людмила Машнова. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024