Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Гарбуз – символ роду»

«Гарбуз – символ роду»«Гарбуз – символ роду»«Гарбуз – символ роду»

В кінці жовтня по всьому світу відзначають День гарбуза. Свято, яке символізує осінь, врожай і творчість. В Україні - це неофіційне свято, однак, вже давно стало традиційним. З нагоди свята Бібліотека сімейного читання завітала в метрошколу до наших давніх друзів – вихованців гуртка оригамі «Дзунако» ЦДЮТ № 1. Спільно з керівником гуртка і нашою читачкою Мусієнко Наталією Валеріївною ми провели цікаве заняття «Гарбуз – символ роду».

«Гарбуз – символ роду»«Гарбуз – символ роду»«Гарбуз – символ роду»«Гарбуз – символ роду»

Під час перегляду презентації «Пан гарбуз» діти відкрили для себе деякі справді захоплюючі і цікаві факти про гарбуз, який має багату історію, різноманітне використання та безліч переваг. Дізналися про цінні та цілющі властивості легендарної городини, згадали літературні твори українських і зарубіжних авторів, в яких гарбуз – головний герой. А після перегляду відеоролика «Ходить гарбуз по городу» провели тест на уважність «Гарбузова родина». Діти активно відповідали на запитання про персонажів з ролика: хто був у гарбузовій родині, продемонстрували уважність та були дуже задоволені своїми результатами.

«Гарбуз – символ роду»«Гарбуз – символ роду»«Гарбуз – символ роду»

Потім перейшли до творчої частини свята і під керівництвом пані Наталії зробили в техніці оригамі поробку «Гарбуз». Дітки із захопленням та неймовірними емоціями виготовляли гарбуз з кольорового паперу. Кожен створив свого власного оригінального гарбуза, нагородивши його різними емоціями. А ще такі гарбузики – це чудова ідея для декору оселі, який створить осінній затишок і додасть особливий святковий настрій. 
Свят багато не буває, особливо, для дітей! День гарбуза - нагода для позитивних емоцій, радості спілкування та добрих сімейних чи колективних традицій. Це свято чарівності, багатогранності та культурного значення гарбуза.  


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024