Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Українці: історія нескорених»

«Українці: історія нескорених»«Українці: історія нескорених»

1 жовтня українці відзначають День Захисників і Захисниць України. Для українців цей день – можливість вшанувати воїнів, які захищають незалежність та суверенітет України. Тому в цей день ми віддаємо шану тим, хто не шкодуючи життя захищав Україну у всі часи.
Саме всім борцям за нашу незалежність і присвячена виставка-панорама «Українці: історія нескорених» в Бібліотеці сімейного читання, біля якої співробітники проводили рекомендаційні огляди літератури для  відвідувачів. 
Життя українців змінилося назавжди 24 лютого 2022 року і вже ніколи не буде таким, як раніше. Поети та письменники присвячують цьому переломному моменту історії вірші, оповідання та болісні романи, осмислюючи тему дому та незворотні втрати, нагадуючи, що навіть у найтемніші часи ми знаходимо місце для хвилин радості та надії, а боротьба триває. Тож, з нагоди свята ми запропонували нашим читачам познайомитися з одним із таких творів, а саме з романом «Лють» Євгена Стеблівського  у рекомендаційному буклеті  в онлайн і офлайн форматі. 

«Українці: історія нескорених»«Українці: історія нескорених»

У День Захисників та Захисниць Україна дякує їм, вшановуючи також пам’ять тих, хто загинув, боронячи Україну. Це день найширшої подяки — не лише чинним військовослужбовцям ЗСУ, але й ветеранам, військовим медикам та правоохоронцям, прикордонникам і працівникам оборонного сектору.   Це свято відваги, мужності та патріотизму Захисників і Захисниць. Ми з особливою повагою схиляємо голову перед вашою рішучістю та відданістю Батьківщині.  Завдяки вашій силі духу, незламній волі, готовності захищати свободу і гідність кожного громадянина, Україна стоїть непохитно міцною та незалежною державою. Ваш внесок – неоціненний, а пам’ять про тих, хто віддав своє життя за майбутнє України, – безмежна.
Низький уклін кожному, хто дає можливість жити і працювати на благо України!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024