Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

STOP SUICIDE!

STOP SUICIDE!STOP SUICIDE!

Бібліотека-філія № 22 продовжує публікації у рамках онлайн-проєкту #HELP_inform
10 вересня щорічно вся планета відзначає Всесвітній день запобігання самогубствам або Всесвітній день запобігання суїциду (англ. World Suicide Prevention Day). За задумом представників Міжнародної асоціації по запобіганню самогубствам, цей день покликаний привернути увагу влади й громадськості до цієї проблеми.
За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), загальна кількість смертей від суїциду зараз наближається до мільйона на рік. Суїцид - це глобальна і трагічна проблема для світової охорони здоров’я. По всій землі після рішення накласти на себе руки вмирає більше людей, ніж у результаті воєн і насильницьких убивств, разом узятих.
За поширеністю випадків суїциду попереду йдуть розвинені країни. Першість належить країнам Східної Європи. Найменші ж показники - в Латинській Америці та Азії. 

STOP SUICIDE!STOP SUICIDE!STOP SUICIDE!

Сьогодні ми нагадуємо читачам про ризики самогубств, розповідаємо про розпізнавання ознак суїцидальної поведінки, даємо рекомендації родичам, що варто робити, якщо їхні близькі мають суїцидальні думки та/або наміри.
З цією інформацією ви можете ознайомитися у інфографіці від Міністерства охорони здоров'я України.
Регулярне піклування про власний психологічний стан може наштовхнути на відкриття внутрішнього джерела сили, що допоможе пройти крізь складні часи. Тому дбати про своє ментальне здоров’я – така ж базова необхідність кожної людини, як і дбати про здоров’я фізичне. Ментальне та фізичне здоров'я – нерозривне ціле.
Бережіть себе!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024