Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

Чеповецькому Юхиму Петровичу - 105 років

Чеповецькому Юхиму Петровичу - 105 років

Трійця іграшкових хлопчиків — Непосидько, М`якуш та Нетак — разом зі справжнім хлопчиком Петрусем вирушають на всюди льоті у дивовижну подорож. Де вони тільки не побували! І на планеті Велика Нетака, де все навпаки, і на вельми розумному Кібернетичному острові, і навіть на Молочному Шляху.
Ви хочете в житті знаходить вихід з будь-якого, важкого становища, дивитися на життя з оптимізмом і бути впевнені в собі? Прочитайте веселу історію про пригоди мишеня Мицика та його вірного друга кота Кицика
Маленькі читачі, ви завітаєте у цікавий світ, де час від часу на шахівниці йдуть шахові баталії між двома ворожими шаховими арміями. Автор наділив усіх героїв: звірів, птахів і навіть шахові фігури — людськими рисами та характерами. Це казки про дружбу і ворожнечу, чесність і підступність, гарні та жалюгідні вчинки… І щоб після прочитання книг, ви намагалися стати кращими, вихованішими та розумнішими. Отже вперед — до пригод! 
Автору Чеповецькому Юхиму Петровичу — українському письменнику, драматургу, сценаристу. заслуженому діячу мистецтв України - 105 років. Центральна Дитяча бібліотека підготувала відеоролик до ювілейної дати «Добрі казки Юхима Петровича Чеповецького».

Чеповецькому Юхиму Петровичу - 105 роківЧеповецькому Юхиму Петровичу - 105 роківЧеповецькому Юхиму Петровичу - 105 роківЧеповецькому Юхиму Петровичу - 105 років

Чеповецький Юхим Петрович автор понад тридцяти книг, ряду лібрето для музичних комедій, багатьох збірок віршів, казок «Веселі пригоди Мицика і Кицика», «Пригоди шахового солдата Пєшкіна», «Непоседа, Мякиш и Нетак»… і п'єс для дітей та юнацтва, а також сценаріїв для мультиплікаційних фільмів.
Автор тексту до мультфільмів «Три Івани», «Дуже давня казка» і віршів до пісень у м/ф «Пригоди капітана Врунгеля» та «Сонечко і снігові чоловічки».
Автор сценаріїв мультфільмів: «Непосида, М'якуш та Нетак», «Івасик-Телесик», «Зустріч, яка не відбулася», «Чарівник Ох», «Пригоди капітана Врунгеля», «Найголовніший горобець», «Кошеня», «Лис і дрізд», «Лікар Айболить».
Завітайте до Центральної дитячої бібліотеки за пригодницькими книгами чудового автора - Юхима Чеповецького. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024