Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Зустрічаємо літо з новими книгами»

«Зустрічаємо літо з новими книгами»«Зустрічаємо літо з новими книгами»

Літо – найбажаніша пора для всіх. Особливо на нього чекають діти. Адже можна забути про школу і підручники та відпочивати, пізнавати себе і світ навколо. Та не можна уявити повноцінний відпочинок без цікавої книги, здатної повести новими надзвичайними шляхами у світ чудес та пригод.
Подвійне задоволення приносять нові книги. Кожна нова книга – це завжди свято та нове знайомство. Тож Бібліотека сімейного читання  запрошує своїх дорослих і маленьких читачів познайомитися з нашими новинками. Для дітей ми пропонуємо яскраву виставку «Зустрічаємо літо з новими книгами». До уваги представлено нові, яскраві, пізнавальні книги. Вони різноманітні за тематикою, жанровими особливостями, але кожна з них цікава по-своєму. Діти  із задоволенням переглядають новинки та кожен находить «свою» книжку. 

«Зустрічаємо літо з новими книгами»«Зустрічаємо літо з новими книгами»

Для дорослих працює виставка «Знайомтесь: нові книжки!» Художня проза українська та зарубіжна, детективи і фентезі, романи про кохання, гучні бестселери, есеї, – тут розмаїття на будь-який смак! Кожен з відвідувачів має нагоду дізнатися про літературні новинки, познайомитися з сучасними авторами, по-справжньому насолодитися спілкуванням та підібрати для себе найцікавішу літературу. Деякі з видань вимагатимуть від вас мудрого читання, а з іншими ви переконаєтеся, що з книжками відпочивати так само круто, як бути з друзями чи скролити стрічку в соцмережах.
Виявляється, коли ми читаємо, розвивається наш інтелект і покращується фізичний та психічний стан. Науковці стверджують, що лише 6 хвилин читання на день значно знижують рівень стресу, а людський мозок стимулює ті почуття, які відчувають і проживають герої книг. До речі, цього не можна сказати про перегляд телевізора і комп’ютерні ігри. Тож завітайте в нашу бібліотеку та покращить своє здоров’я і настрій!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Сьогоднішній день в історії

Міжнародний день грамотності;

Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024