Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Захист, підтримка, турбота…»

«Захист, підтримка, турбота…»«Захист, підтримка, турбота…»

20 червня до Всесвітнього дня біженців та тимчасово переміщених осіб в Ужгороді на набережній Незалежності пройшов багатолюдний захід, що був організований Агенством ООН у справах біженців (УВКБ ООН) разом із Ужгородською міськрадою та партнерськими організаціями – Міжнародним фондом охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA, громадською організацією «Неємія», благодійним фондом «Стабілізейшен Суппорт Сервісез».
Центральна міська бібліотека, яка майже два роки підтримує харків’ян, які були змушені переїхати на час війни до Ужгороду, теж була запрошена на цей благодійний захід.
Багатолюдний благодійний захід проходив в самому центрі міста – на набережній Незалежності, тут відбулася «Толока солідарності та рішень для біженців та ВПО». Для людей, що зіткнулися в житті з трагічними подіями працювали 10 інформативних та інтерактивних локацій. Відвідувачі заходу мали можливість зустрітися та поспілкуватися з представниками УВКБ ООН та його партнерськими організаціями.
А для маленьких учасників тематичного благодійного заходу «Захист, підтримка, турбота…» були розгорнуті цікаві книжкові виставки, діяли дитячі інформативні локації, виступали актори-аніматори, були веселі конкурси та малювання на асфальті.

«Захист, підтримка, турбота…»

Головний бібліотекар Центральної міської бібліотеки Ганна Абрамова розповіла присутнім в яких складних умовах зараз працює наша бібліотека в Харкові, як обслуговує своїх маленьких читачів з урахуванням усіх вимог безпеки… 
Маленькі харків’яни, які сьогодні перебувають в Ужгороді дуже сумують за рідним містом, мріють про повернення, про зустріч з рідними та друзями. Тому наша бібліотека підтримує їх, провидить цікаві захоти, що подумки повертають малечу до рідного міста. Навесні Центральна міська бібліотека разом із Національною спілкою письменників України провела для маленьких талановитих харків’ян конкурс літературних мініатюр «Вдалечині від рідного дому», а до Дня Незалежності та Дня Харкова запропонувала взяти участь у традиційній виставці дитячого малюнка, який вже два роки проводить наша бібліотека разом із Закарпатським обласним художнім музеєм ім. Й. Бокшая. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Сьогоднішній день в історії

Міжнародний день грамотності;

Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024