Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Навчання ризикам під час бойових дій»

«Навчання ризикам під час бойових дій»«Навчання ризикам під час бойових дій»«Навчання ризикам під час бойових дій»

Працівники Центральної міської бібліотеки 13 червня взяли участь у заході «Навчання ризикам під час бойових дій», який проводила міжнародна гуманітарна організація Humanity & Inclusion за підтримки Департаменту культури.
HI працює в Україні з березня 2022 року, підтримуючи людей, що потерпають від конфлікту в країні. Через кількість постраждалих серед цивільного населення та можливого збільшення потенційно небезпечних районів фахівці організації проводять інформаційну діяльність з поширення інформації та навчання. Представники організації провели для працівників закладів культури навчально-інформаційну сесію. 

«Навчання ризикам під час бойових дій»«Навчання ризикам під час бойових дій»

Фахівці у сфері захисту цивільного населення в умовах збройних конфліктів розповіли про правила поведінки в умовах воєнного часу, наземні міни та вибухонебезпечні залишки війни, ознаки небезпечної території та види їх позначення, правила безпечної поведінки в умовах наявності мін та інших вибухонебезпечних предметів. 
І ще багато актуальної інформації – що має бути у тривожному рюкзачку, як облаштувати безпечну кімнату в приміщенні, правила поведінки на вулиці під час обстрілів та інше. 
Humanity & Inclusion (HI) – міжнародна гуманітарна організація, що впроваджує свою діяльність в умовах конфлікту чи стихійного лиха у всьому світі, працюючи з вразливими групами населення та приділяючи особливу увагу людям з інвалідністю.
HI є незалежною та неупередженою організацією допомоги, яка працює в ситуаціях бідності та ізоляції, конфліктів та катастроф. Ми працюємо разом з людьми з обмеженими можливостями та вразливими групами населення, вживаючи заходів і свідчити, щоб задовольнити їхні основні потреби, покращити умови їхнього життя та сприяти повазі до їхньої гідності та основних прав.
Корисну інформацію можна отримати на офіційному сайті та в соціальних мережах.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Сьогоднішній день в історії

Міжнародний день грамотності;

Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024