Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Діти роблять наше життя важливим»

«Діти роблять наше життя важливим»«Діти роблять наше життя важливим»«Діти роблять наше життя важливим»

1 червня у всьому світі відзначають дуже важливу дату - Міжнародний день захисту дітей. Бібліотека сімейного читання дарує трошки свята нашим наймолодшим читайликам - персональну онлайн-виставку «Чарівний папір» поробок в техниці оригами та живопис оригамі вихованки гуртка «Дзунако» ЦДЮТ №1 Іващенко Маріни, яка приймає активну участь у наших конкурсах і виставках, неодноразово була їх переможцем. Ви бачите не лише оригінально виконані окремі паперові вироби, але і цілі композиції! Чимало робіт зображують епізоди з казок та літературних творів. Запрошуємо в чарівний світ оригамі.

«Діти роблять наше життя важливим»«Діти роблять наше життя важливим»«Діти роблять наше життя важливим»

У читальній залі для дітей - правовий куточок «Мої права і мої обов’язки». Наші маленькі читачі мають можливість оновити свої знання про права, свободи та обов’язки визначені Конституцією України, Загальною Декларацією прав людини, Конвенцію ООН про права дитини, бо людина, яка знає свої права і поважає права інших, впевнено йде по життю. Всі відвідувачі куточка отримують закладки для книг з інфографікою «Обов’язки та права – усьому голова» і маковики з нагоди свята.

«Діти роблять наше життя важливим»«Діти роблять наше життя важливим»«Діти роблять наше життя важливим» «Діти роблять наше життя важливим»

Не залишили ми своєю увагою і батьків, бо 1 червня також відзначаємо Всесвітній день батьків. Це відносно молоде свято. Воно було проголошене Генеральною Асамблеї ООН восени 2012 року. І вже з наступного року Всесвітній день батьків став щорічним улюбленим сімейним святом, яке відзначається на честь тат і мам в усьому світі в перший день літа. І саме для них працює виставка цитат «Діти роблять наше життя важливим». Ми зібрали цитати відомих педагогів, письменників, політиків про дітей і дитинство. 
В Україні ці свята  вже третій рік поспіль відзначаються в умовах дії воєнного стану. Війна забрала дитинство, позбавила захищеності і безпеки наші сім’ї. Але дуже хочеться, щоб у житті кожної української родини були лише сонячні, радісні дні. Сьогодні маємо одне бажання на всіх: аби наші люди жили у мирній країні. Віримо у якнайшвидшу Перемогу України!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024