Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Центральна міська бібліотека
ЦБС Шевченківського району м. Харкова

«Подарунок для мами»

«Подарунок для мами» «Подарунок для мами»«Подарунок для мами»

Мама - це найголовніша людина в житті кожного. Наші матері дарують нам життя, а потім стають першим зразком для наслідування. Найтепліші спогади дитинства неможливі без мам - вони завжди рятують нас від хвороби та оберігають від неприємностей. До мами ми звертаємось тоді, коли потребуємо справді мудрої й доброї поради, в щирості якої не доводиться сумніватися. Зрештою, в найтяжчі часи, коли здається, що весь світ став ворожим, тільки материнська любов залишається безумовною й незмінною. 

«Подарунок для мами» «Подарунок для мами»«Подарунок для мами»

Для вшанування всіх мам в світі існує добре й зворушливе свято - Міжнародний день матері, який відзначають щорічно в другу неділю травня. Це свято співпадає з Днем матері в Україні. Цього року він припадає на 12 травня. Саме сьогодні 12 травня, в День матері, в бібліотеці - філії № 35 для дітей ЦБС Шевченківського району відбувся майстер - клас зі створення вітальної листівки «Подарунок для мами». 
День матері - це чудова можливість для кожної дитини подякувати своїй матусі і показати всю свою любов. Воно і не дивно, адже мама дає життя, продовжує наш рід. Звісно, матерів треба шанувати і любити, а також дякувати їм за недоспані ночі і нерви, які вони витрачають на своїх дітей.

«Подарунок для мами» «Подарунок для мами» «Подарунок для мами»

Традиції у День матері дуже прості і зрозумілі кожному. Діти в це свято намагаються порадувати своїх матерів подарунками і показати, наскільки люблять і цінують їх. Звичайно, подарунки до Дня матері залежать від фантазії дітей. Ті, хто добре знають свою маму, виберуть подарунок без труднощів. А щоб подарувати потрібний подарунок, варто протягом певного часу уважно прислухатися до того, що потрібно матусі. Проте варто пам’ятати, що важливий не матеріальний подарунок, а увага та любов, яку проявляє дитина до своєї мами. Кожну жінку розчулить, якщо її дитина присвятить їй вірш або просто приготує невеликий сюрприз у вигляді вітальної листівки, сніданку або вечері, приготованої власноруч. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека централізованої бібліотечної системи Шевченківського району м. Харкова

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 096-860-08-20.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ЦБС Шевченківського району м. Харкова
2011-2024