Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою»

Різдвяне-новорічні свята – найулюбленіші, вони позначені очікуванням снігу, прикрашеної ялинки, блиску різнобарвних іграшок. Коли, як не на зимові свята, загадувати бажання, вірити у дива, ділитися теплом, радістю та подарунками! А приємним бонусом до всього цього є, звичайно, добра книжка!
До зимових свят у Бібліотеці сімейного читання працює різдвяне-новорічна виставка «Книжки для зимування і святкування». Наші дорослі користувачі знайдуть для себе найкращі художні твори від класиків до сучасників, знайомство з якими дозволить помандрувати у світ чарівних новорічних оповідок. Маленькі читайлики знайомляться з творами українських та світових письменників: святкові вірші, легенди, казки, притчі, оповідання, теплі родинні історії, традиції святкування Різдва і Нового року.

«Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою»

А в творчій майстерні «Зимова круговерть» наші дітки власноруч виготовляють особливий подарунок для своїх рідних – святкову листівку в техніці оригамі, роблять аплікації або розфарбовують розмальовки до Різдва і Нового року. Адже, найкращий подарунок – це подарунок, зроблений своїми руками!
Також працюе тематична фото зона, де можна зробити святкові фото на пам’ять з нашим бібліотечним Сніговичком-Книговичком.
Різдво та Новий рік в Україні – це засніжена казка, присмачена кутею, колядками та щедрівками. Це час, коли віра у ДИВО долає будь-які перешкоди, коли світло любові горить у кожному серці і воно наповнюється вірою в нашу ПЕРЕМОГУ і МИР в Україні!

«Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою» «Різдвяне-новорічні свята з бібліотекою»


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024