Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«…І в час воєнної негоди писемна нива наша родить!»

Виставка книг, подарованих у 2022 році філіалу ЗОХМ ім. Й. Бокшая 
«Народний літературний музей Закарпаття»
Харків – Ужгород 17 січня 2023 р

Книжкова виставка «…І в час воєнної негоди писемна нива наша родить!»; Виставкова шафа з книжками харківських поетів та письменників

Книжка з автографом – це не просто дарунок автора з повагою, яку він висловлює особі або установі, а й ще безцінний примірник в колекції друкованих видань, що відображають час, події та ставлення до них сучасників.
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського за 87 років існування має величезну колекцію подарованих видань з автографами авторів. Торкаючись сторінок такої книжки відразу згадуєш приємні зустрічі з автором, творчі вечори, цікаве спілкування з читачами нашої бібліотеки…
17 січня 2023 відбулося урочисто відкриття книжкової виставки в філіалу ЗОХМ ім. Й. Бокшая «Народний літературний музей Закарпаття» «…І в час воєнної негоди писемна нива наша родить!» 

Виставка книг, подарованих у 2022 році філіалу ЗОХМ ім. Й. Бокшая «Народний літературний музей Закарпаття» Постійно діюча книжкова  виставка-продаж «З книгою до Перемоги». Заступник голови Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України Василь Петрович Густі

Поети та письменники Закарпаття надали свої книжки для виставки-продажу, радо спілкувалися з покупцями, розповідали їм про мету акції «З книгою до перемоги», запроваджену з перших днів війни, надавали свої автографи. Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського долучилася до акції, поети та письменники Харківщини передали свої книжки для підтримки ЗСУ.
Ганна Абрамова щиро подякувала Василю Петровичу Густі за підтримку та допомогу в організації масових заходів, які проводить Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського під час війни в культурно-освітніх закладах Закарпаття та передала для літературного музею Ужгорода нову книжку відомої харківської поетеси Ольги Андрус «Харків. Воєнний щоденник». Книжка талановитої поетеси з автографом та щирими побажаннями найскорішої перемоги відразу була долучена до виставкової шафи де виставлені книжки харківських поетів та письменників. 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024