Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Різдвяні фантазії»

«Різдвяні фантазії» «Різдвяні фантазії»

У 2023 році українці зустрічають Різдво Христове під час війни.
Але хочеться подарувати своїм близьким світле свято з надією в майбутнє. Особливо це стосується дітей. Вони чекають на свято і, більш менш, перебувають у святковому настрої. Кращим способом відволіктися від тривожних думок є творчість. 
Уже не перший рік наша бібліотека сімейного читання співпрацює з ЦДЮТ №1 Шевченківського району м. Харкова. Це, перш за все, – спілкування з небайдужими педагогами, які щиро люблять своїх вихованців, людьми, які хочуть навчити дітей всьому, що вміють самі, і всьому, що допоможе дитині розкрити себе, реалізувати, підвищити самооцінку. Особливо тісні стосунки з гуртком орігамі «Дзунако». Багато діточок гуртка і його керівник, Мусієнко Наталія Валеріївна,  – читачі нашої бібліотеки. 

«Різдвяні фантазії» «Різдвяні фантазії»

Мистецтво складання паперових фігурок– це не просто захоплююча справа. При виготовленні оригамі у дітей розвивається фантазія, уява, виховується естетичний смак, воля, акуратність, працьовитість. Але при цьому, заняття оригамі не втомлює, а сприяє заспокоєнню і відновленню душевної рівноваги, що дуже важливо сьогодні. Складання фігурок - процес неспішний і вдумливий, який напевно буде цікавий не тільки дітям, а й самим батькам. Орігамі може стати приємним заняттям для сімейного проведення часу. 
От і цього року наші маленькі друзі  подарували нам незабутнє відчуття святкового, новорічного настрою.  Діти зробили до свят різдвяно-новорічні прикраси, картини, експозиції, листівки застосовуючи різні техніки орігамі. Це сніжинки, янголи, декоративні ялиночки, новорічні іграшки тощо. Кожна робота заворожує, дивує майстерністю, задумом, технікою виконання, художньою фантазією.  
Роботи ці насичені надією, вірою і щастям. Краплинка радості для вас від чистих дитячих сердець в нашій онлайн виставці «Різдвяні фантазії». Дякуємо Богу і нашим воїнам за можливість жити і творити! 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024