Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Із неба у святкових шатах нам Миколай дари несе»

Взимку є чимало свят, яких з нетерпінням чекають дорослі та діти. Цей святковий зимовий час розпочинається 19 грудня, коли відзначається День Святого Миколая.
Тепле та сімейне свято вже зовсім скоро наповнить затишком наші оселі.
 
День Святого Миколая — особливе свято для дітей та дорослих. Адже воно нагадує нам, що за будь-яких обставин потрібно залишатися людьми та завжди допомагати ближнім. Діти в цей день отримують подарунки, а дорослі обмінюються теплими привітаннями з побажаннями добра та щастя. Адже святий Миколай - найдобріший угодник Божий і творить справжні дива. За єдиної умови - усі бажання повинні бути добрими та на користь людям. 
 
Головна традиція Дня Святого Миколая — подарунки. Дітки з усього світу вранці шукають сюрпризи у себе під подушками, в чобітках або у шкарпетках. Зважаючи на цю традицію, не тільки малечі, а й близьким, коханим людям можна зробити подарунок. А найкращий подарунок – це подарунок, зроблений своїми руками!   
І для того, щоб спогади про свято стали справді казковими ми, Хобі-центр «Сімейка талантів» бібліотеки-філії сімейного читання, влаштували 14-15 грудня 2021 року для учнів початкових класів школи № 150 цікаві майстер-класи з орігамі  «Із неба у святкових шатах нам Миколай дари несе», проведені під керівництвом нашої читачки й талановитої майстрині Наталії Мусієнко.
 
Під чуйним наглядом пані Наталі діти радо виготовили яскраві паперові сумочки з малюнком Святого Миколая для подарунків близьким, а також зірочку Миколайчика, святкову прикрасу.  
Наші маленькі учасники активно долучились до творчого процесу, проявляли ініціативу та презентували свої оригінальні роботи. Краще будь-яких слів про все це вам розповість наш фотоколаж, в якому на власні очі можна побачити, як проходили  майстер-класи та що вийшло у дітей.

Творчий процес Творчий процес Творчий процесЯскраві паперові сумочки з малюнком Святого Миколая

Яскраві паперові сумочки з малюнком Святого Миколая Зірочка Миколайчик  -  святкова прикраса Зірочка Миколайчик  -  святкова прикрасаЗірочка Миколайчик  -  святкова прикраса


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024