Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Щедрий дар бібліотеці»

Бібліотека - філія № 22 отримала в дар від відомих харківських літераторів Омельченко В. М., Родіонова В. А. і Волчок Е. Ю. їх нові книги, а також твори інших поетів і письменників нашого міста: Аркадія Філатова, Олексія Аулова, Римми Катаевой, Юрія Стадниченко, Івана Перепеляка, Зельмана Каца, Романа Левіна та інших.
 

Нові книги Володимира Родіонова Нові книги Евеліни Волчок Дар бібліотеці від Василя Омельченко Книги Аркадія Філатова та Бориса Фроенченко

Наші читачі отримали можливість познайомитися з трилогією Василя Омельченко «Життя мого сучасника», присвяченій долі простої української родини, на долю якої випало чимало важких випробувань. У книзі є все: любов і ненависть, убогість і багатство, горе і щастя - реальне життя людей. Головний герой - звичайний чоловік, який прагне вижити фізично і духовно.
Шанувальники творчості Володимира Родіонова можуть прочитати не тільки його вірші, а й прозу, представлену в 5 - томному зібранні есе. Його проза - це одкровення, що залишилися за межами віршів. Поет також подарував бібліотеці чотири книги своїх афоризмів «Судьбы моей автографы», «Слова души и строки сердца», «Слова на ветер не бросая» і «Слов идущих вдохновенье», книгу перекладів «Світло калини України». Любов і ніжність, дружба і вірність - незмінні теми Володимира Родіонова. Читаючи вірші поета, неможливо залишитися байдужим - так розумно, тонко і ніжно говорить він про прості земні почуття і незвичайну любов.
Харківська поетеса і перекладачка Евеліна Волчок презентувала свою нову збірку «Буревій почуттів, или Стихи и я», в якій поряд з віршами і перекладами представлені спогади про сучасних поетів - харків'ян.
Любителі українського гумору можуть познайомитися з цікавими і дотепними гуморесками Ярослава Жиховича у збірці «Бабина каша». Вони охоплюють весь спектр людського життя, про який з гумором оповідає автор.
Читачам, що цікавляться життям і творчістю Григорія Сковороди, буде цікава драматична поема Івана Перепеляка «Григорій Сковорода», основна ідея якої - вірність собі, своєму серцю, своєму народу.
З цими та іншими книгами харківських поетів і письменників ви можете познайомитися в нашій бібліотеці.
Читайте з нами! Читайте у нас! 

 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024