Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

Нагородження переможців літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» та дитячого творчого конкурсу «Світ у дитячих руках»

Цього року літературному конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» виповнюється 10 років. І сьогодні хочеться пригадати, як усе починалося…

Вперше літературний конкурс «Людина. Доля. Епоха.» було запроваджено нашою бібліотекою в 2011 році. Тоді у конкурсі взяли участь тільки 8 харківських поетів, але з кожним роком наш конкурс ставав більш популярним. З 2014 року конкурс проходить за підтримки Департаменту культури харківської міської ради. Літературний конкурс стає більш масштабним, з’являються нові цікаві номінації,  виходить чудовий щорічний літературний альманах «Людина. Доля. Епоха», а з 2016 року в рамках літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» стартував дитячий творчий конкурс «Світ у дитячих руках», в якому із задоволенням беруть участь юні літератори, музиканти та художники.

«Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.»

Сьогодні, в складний час епідемічних обмежень, нам дуже хотілося по-особливому відзначити цю подію, створити атмосферу свята і, звичайно ж, подарувати усім присутнім відмінний настрій… Тому ми вирішили провести урочисте нагородження переможців конкурсів в Центральному міському парку культури та відпочинку.

Вперше переможці конкурсів «Людина. Доля. Епоха.» та «Світ у дитячих руках» разом із дипломами отримали і подарункові сертифікати від корпорації «Ранок» на придбання книжок у мережах книжкових магазинів «Книголенд».

  «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.»«Людина. Доля. Епоха.»

Ми щиро вітаємо переможців літературного конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» та дитячого творчого конкурсу «Світ у дитячих руках» і бажаємо здоров’я, творчого натхнення та багато цікавих ідей і яскравих вражень…

З літературними творами переможців конкурсу «Людина. Доля. Епоха.» читачі та гості Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського матимуть змогу ознайомитися на сторінках літературного альманаху «Людина. Доля. Епоха.», що вийде в серпні 2021 року.

Час минає дуже швидко… І вже Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського запрошує талановитих літераторів взяти участь в літературному конкурсі «Людина. Доля. Епоха.» 2022 року.

  «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.»

  «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.» «Людина. Доля. Епоха.»


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024