Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Человек. Судьба. Эпоха…»

8 червня 2018 року в Центральній міській бібліотеці ім. В. Г. Бєлінського відбулося нагородження переможців щорічного міського літературного конкурсу духовно-філософської, громадянської поезії та прози «Человек. Судьба. Эпоха…».

«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»

У цьому році щорічний міській літературний конкурс духовно-філософської, громадянської поезії та прози «Человек. Судьба. Эпоха…» проходив у 5-ти номінаціях: «Моє місто» (до 75-річчя визволення Харкова), «Поезія», «Проза», «Поезія Молоді голоси», «Проза Молоді голоси». У літературному конкурсі взяли участь більш 150 поетів та письменників з 8 міст України.

Тепло привітали усіх переможців літературного конкурсу директор Центральної міської бібліотеки ім. В. Г. Бєлінського Світлана Іванівна Передерій та  завідуючий відділом міського департаменту культури Євген Павлович Бурда.

«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»

Потім відбулося урочисте нагородження переможців щорічного міського  літературного конкурсу духовно-філософської, громадянської поезії та прози «Человек. Судьба. Эпоха…».

У ювілейній номінації «Моє місто» Диплом 1 ступеню та золоту медаль отримала талановита харківська поетеса Валерія Білоус; Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримала поетеса Ольга Підлісна (Харків); Дипломами 3 ступеню та бронзовими медалями були відзначені Наталія Данильченко (Харків) та Любов Філенко (Харків).

У номінації «Поезія» Дипломом 1 ступеню та золотою медаллю була відзначена харківська поетеса Ольга Підлісна; Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримала поетеса Надія Штанько (Константинівка); Дипломом 3 ступеню та бронзовою медаллю було відзначено поетесу Наталію Алимову (Харків).

У номінації «Проза» Диплом 1 ступеню та золоту медаль отримала поетеса та письменниця Олена Кисловська (Дружківка); Дипломом 2 ступеню та срібною медаллю була відзначена Валерія Білоус (Харків); Диплом 3 ступеню та бронзова медаль були присвоєні Олександру Жирову (Харків).

У номінації «Поезія Молоді голоси» Дипломом 1 ступеню та золотою медаллю було відзначено талановитого харківського поета та автора-виконавця Сергія Отводенка; Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримала молода поетеса Тая Каурі (Харків); Диплом 3 ступеню та бронзову медаль  отримав Олег Бародай (Харків).

У номінації «Проза Молоді голоси» Дипломом 1 ступеню та золотою медаллю була відзначена письменниця Олена Добруцька (Києв); Диплом 2 ступеню та срібну медаль отримала Вікторія Михайлова (Києв); Диплом 3 ступеню та бронзову медаль  отримав Тимур Бартазян (Тростянець).

«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»«Человек, судьба, эпоха…»

У серпні 2018 р. вийде третій випуск літературного альманаху «Человек. Судьба. Эпоха...», на сторінках якого матимуть змогу надрукувати свої твори переможці щорічного міського літературного конкурсу духовно-філософської, громадянської поезії та прози «Человек. Судьба. Эпоха…». 


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024