Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Вас запрошує Володимир Родіонов ...»

Виставка книг Володимира Родіонова з фонду бібліотеки-філії №22 Читачі бібліотеки-філії № 22 і члени Клубу Цікавих Зустрічей «У колі друзів» на творчому вечорі Володимира Родіонова Читачі бібліотеки-філії № 22 і члени Клубу Цікавих Зустрічей «У колі друзів» з нетерпінням чекали цього запрошення. Для них Володимир Олександрович Родіонов  давно став не тільки улюбленим поетом, а й хорошим другом. Уже багато років бібліотека-філія №22 проводить творчі зустрічі з відомим харківським поетом і письменником, членом Спілки письменників України і Росії, лауреатом літературних премій, почесним громадянином міста Чугуєва Володимиром Олександровичем Родіоновим. Ми пишаємося, що ми перші, хто знайомиться з його новими творами.

25 листопада 2017 року нашій бібліотеці знову відбулася зустріч з улюбленим автором. Володимир Олександрович представив свої нові книги: «Вишневые метели» і «Мій Шевченко», які вийшли в 2017 році.

Книга з автографом улюбленого поета Володимира Родіонова - кращий подарунок для любителів поезії Книга з автографом улюбленого поета Володимира Родіонова - кращий подарунок для любителів поезії

До збірки «Вишневые метели» увійшли нові вірші про дитинство, юність, молодість і зрілість автора. Як і раніше головна тема творчості - вірність людським цінностям.
До книги «Мій Шевченко» увійшли однойменна поема і вірші, присвячені великому поету, мислителю і пророку України. Всі твори представлені на двох мовах - оригінал російською та чудові переклади відомих українських поетів Ю. Стадниченко, П. Василенко, В. Кулика і В. Борового. У них відображена любов і відданість до національної гордості українського народу - Тараса Григоровича Шевченка:
«В сравненьях сути я не вижу. 
Вы-светоч праведных идей. 
   По языку мне Пушкин ближе,
По духу песен Вы родней!»

Володимир Олександрович Родіонов читає свої нові вірші

На вечорі була представлена виставка книг Володимира Родіонова і віртуальна виставка про його творчість. А читачі приготували для гостя сюрприз - кожен прочитав свій улюблений вірш з книг Володимира Родіонова. Поет був дуже зворушений таким інтересом до своєї творчості.
Бібліотека-філіал№ 22 і всі бажаючі отримали від автора в подарунок нові книги з автографом. Читачі бібліотеки бажають Володимиру Олександровичу подальших творчих успіхів і чекають наступних зустрічей з улюбленим поетом.


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024