Перейти на украинский язык Перейти на английский язык

«Віртуальна виставка - провідник в потоці інформації»

Віртуальна виставка - мультимедійний бібліографічний продукт бібліотеки, що представляє собою спеціально підібраний і упорядкований масив електронних документів, а також інші експонати в цифровому форматі, і відомості про них, що розкриває і рекламує інформаційні ресурси, доступні в бібліотеці і за її межами, з метою рекомендації користувачам для огляду, ознайомлення та використання.
Віртуальна виставка мобільна, компактна, змістовна, актуальна в великому потоці інформації, діє 24 години на добу.
 
17, 18 травня 2017 року ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського пройшли майстер-класи для співробітників публічних бібліотек міста Харкова «Віртуальна виставка - провідник в потоці інформації. Вивчаємо технології».

«Виртуальная выставка - проводник в потоке информации. Изучаем технологии»  foto1  «Виртуальная выставка - проводник в потоке информации. Изучаем технологии»  foto1  foto1 «Виртуальная выставка - проводник в потоке информации. Изучаем технологии»  foto1  «Виртуальная выставка - проводник в потоке информации. Изучаем технологии» 

Слухачі розглянули виставкову діяльність з точки зору комунікаційної ролі, з інтересом опановували теоретичними основами та практичними навичками організації виставкової роботи з урахуванням сучасних вимог.
 
Людмила Володимирівна Глазунова, заступник директора з наукової роботи ХДНБ ім В. Г. Короленка, зокрема розповіла про багатоаспектну класифікацію електронних виставок, звернула увагу слухачів на методику і технологію підготовки, на показники якості віртуальної виставки і на моменти, що зможуть зробити виставку цікавою для користувачів.
 
Катерина Миколаївна Вірютіна, зав. сектором інновацій та професійного розвитку відділу науково-методичної роботи ХДНБ ім В. Г. Короленка, познайомила з програмами, для створення віртуальних виставок і сервісами для розміщення / створення віртуальних виставок, сервісами для створення лонгрідів.
 
Слухачі тут же застосували отримані знання в підготовці віртуальної виставки на практичних заняттях в сервісах tilda і smore.
 
Тепер кожна віртуальна виставка бібліотек буде виконана на високому професійному рівні. Кожен користувач матиме можливість познайомитися з представленими на виставці документами 24 години на добу!


На нашому сайті з'явився ресурс, який допоможе знайти найближчу до вас бібліотеку, дізнатися, як з нею зв'язатися і скористатися її послугами. Будемо ближче в цифровому і реальному світі!
Календар подій
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Банери партнерів

Проверка тИЦ и PR
Центральна міська бібліотека ім. В. Г. Бєлінського

Адреса: Україна, Харків, 61058, вул. Данилевського, б. 34
Телефон: (057) 705-19-90.
Телефон: +38 097-158-98-41.
E-mail: citylibbelin@gmail.com
Розклад роботи - з 10.00 до 18.00
Вихідний день – вівторок, влітку: субота та неділя
Санітарний день – останній день місяця
Детальна контактна інформація
©Copyright ЦМБ ім. В. Г. Бєлінського
2011-2024